**Mooi resultaat in het Franse Bernay, 2e!!**

Zaterdagochtend 5.00 uur werd  de reis aangevangen naar het Franse  Bernay voor de tweede Eurocup wedstrijd.Na dik 8 uur rijden en ca. 670 km verder arriveerden we in Bernay waar het terrein nogal drassig bleek te zijn.Om ca 20.30 uur was het de beurt aan de superstock en met 15 deelnemers uit heel Europa , een goed gevulde klasse dus.De Olden Makelaars Zapo mocht als 7e aanhaken en reed toen een mooie full pull.In totaal reden 7 tractoren de full pull.Olden Makelaars Zapo was in de finale als derde aan de beurt en zette met een mooie run een afstand neer van 100.37.Hierna moesten er nog 3 trekkers rijden. Alleen Manon Kools met Agrifac Interaction wist deze afstand te verbeteren en wel met 5 meter.Dik tevreden met onze tweede plek gingen we naar de prijsuitreiking om samen met Manon Kools en Edwin Derksen het ere schavot te betreden.

Nadat we de trekker geladen hadden en even wat napraten, gingen we van onze nachtrust genieten.Zondag morgen om 7.00 ging de wekker af om aan de terug reis te beginnen. Om 15.00 uur waren we weer in Bathmen.

Deze week het onderhoud weer doen waarna we zaterdag A.S de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap  hebben in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn.

 

 

 

 

Copyright ZAPO © 2013. 

All Rights Reserved.