Zapo 6e in het Deense Brande!!

 

Zaterdag 2 mei zijn we om 5.00 uur vertrokken richting brande denemarken om de eerste wedstrijd van de eurocup te rijden .

We kwamen om 13.00 uur aan , waarna we alles hebben uitgeladen en toen de pro-stocks klasse gekeken te hebben gingen we vroeg naar bed in het koude Brande .

Zondag om 12.00 uur was het de beurt aan de superstocks met 19 deelnemers aan de start .

Na 2 proeftreks werd de sleepwagen definitief afgesteld .

Als 10 was de Olden Makelaars Zapo aan de beurt met de trekhaak niet helemaal boven in ,om niet weer een wilde run te maken werd een pull-pull behaald .

11 superstocks wisten de full-pull te halen , in de pull off werd de baan na elke run er niet beter op , dit was dus zeker geen voordeel voor ons , wij waren de zesde starter , de start ging moeizaam maar we zetten een afstand neer van 90.32 mtr wat goed was voor een 6-de plek .

De overwinning ging naar green gangster deere 97.25 mtr en een zeer verdiende tweede plek voor maximum risk 96.03 , die met deze nieuwe trekker pas voor de tweede keer voor de sleepwagen stond , zeinstra new born deere werd derde 92.35 mtr .

Een resultaat waar we tevreden mee zijn , maar we hebben nog wel wat huiswerk te doen om met de top mee te kunnen rijden .

De aanstaande weken gaan we nog wat veranderingen aanbrengen om in stroe 23 mei weer aan de start te verschijnen .

Copyright ZAPO © 2013. 

All Rights Reserved.