Olden Makelaars Zapo test in Assen.

 


25 en 26 Maart werd er in Assen een groot indoor Tractorpulling evenement georganiseerd. Een mooie aangelegenheid om de trekker nog eens te testen voor het buitenseizoen. De resultaten tot dusver waren nog niet geheel naar wens, dus vertrokken we naar Assen. Een mooi evenement op een mooie locatie, met veel deelnemers in standaard en diverse sportklassen. Wij mochten hier tot 2x toe testen met de "Blauwe". 

Klik op de Link hier onder voor de onboard filmpjes:

Run 1 Assen

Run 2 Assen

 

 

 

 

Olden Makelaars Zapo Puller of the Year 2015

 

 

28 November was ons team uitgenodigd op de jaarlijkse feestavond van de NTTO. Op deze avond worden de behaalde prijzen van het seizoen uitgereikt. En wat voor ons al een geweldig seizoen was, door het behalen van het Nederlands Kampioenschap, werd deze avond nogmaals bekroont met de Puller of the Year award. Dit is een prestigieuze prijs waarop gestemd kan worden door collegateams, en wedstrijdorganisaties. Met ruim een kwart van de stemmen mochten wij de prijs in ontvangst nemen. Nadat wij in 2009 de prijs al in ontvangst mochten nemen, was het voor ons een complete verrassing dat wij ook dit jaar de prijs mee naar Loo Bathmen mochten nemen! Stemmers bedankt!!

  

 

Kampioensfeest was geweldig!


14 November hebben wij in onze werkplaats in Loo, een geweldig kampioensfeest gehad. Met medewerking van de Reeperbahner Stimmungsmacher was het een geslaagd feest. Samen met vrienden, familie, sponsoren, club van 100 leden en collega-teams hebben we tot in de kleine uurtjes door gefeest. Kijk bij foto´s voor een impressie van die avond! 

 

Nederlands Kampioen Grand National!!!!!

 

 Het bleek vorig weekend bijna niet mogelijk om het Nederlands kampioenschap nog binnen te halen, maar uiteindelijk hebben we de titel toch mee weten te nemen naar Loo Bathmen. Nadat de nodige teams met motorproblemen op moeten geven, wisten wij ons toch te plaatsen voor de finale. In de finale reden we de 2e afstand die precies genoeg was voor de overwinning in het klassement. Kijk op de uitslagen voor het wedstrijdverslag.En tevens de filmpjes voor de mooie opname van onder de motorkap!!!

 

 

 

8e op een nat EK in Brande (DK)

 

Begin September hebben we het EK in het Deense Brande verreden. De weersvooruitzichten waren niet best, en het terrein was erg nat. De baan daar in tegen had wat minder last van de natte omgeving. De wedstrijdleiding wad besloten om de klasse volgens floating finisch te rijden. Helaas kwamen we niet verder dan een 8e plaats in de laatste wedstrijd van het seizoen 2015

  

 

6e in Hongarije, 2e op de eindstand Eurocup!!

In Hongarije zijn wij ondanks onze 6e plek in het dagklassement, toch nog 2e geworden in de Eurocup eindstand. Na de kwalificatierun met een FullPull geëndigd te zijn, hebben we de 2e run jammergenoeg niet meer dan een 6e plek weten te behalen. De situatie op de baan was dermate verslechterd in de PullOff, dat wij in de finale geen goede run hadden. Maar we zijn toch zeer tevreden met onze eindstand als 2e van Europa!!

  

 

4e in Montfoort op een baan met weinig grip.

 

 In Montfoort hebben we de op 1 na laatste wedstrijd verreden voor de Grand National. Door koppelingsproblemen moesten we na de eerste poging 6 plaatsen opschuiven. Na wat dingen veranderd te hebben konden we toch aanhaken. Een zware sleepwagen en een baan met weinig grip resulteerde uiteindelijk tot een 4e plek.

 

4e door technische problemen in Lochem.

 

1 Augustus hebben hebben we onze thuiswedstrijd verreden met als resultaat een 4e plaats. Helaas konden wij in de finale niet aanhaken door technische problemen. Een kapotte accu zorgde er voor dat de trekker niet meer  wilde starten. En de hulp van een aantal andere teams kon helaas niet voorkomen dat wij buiten de voorgeschreven starttijd kwamen, en hierdoor niet konden aanhaken binnen de finale. Als laatste mochten wij nog een demo rijden voor eigen publiek en fans. 

 

Lastige wedstrijd maar toch 2e in Putten!


Afgelopen weekend hebben we de wedstrijd in Putten verreden. Spannende wedstrijd. Met name omdat er brand ontstond tijdens de kwalificatierun, en omdat hierdoor de conditie van de motor niet bekend was voor de finale. Uiteindelijk hebben we toch de 2e plaats behaald, met een trekker die niet 100% was. We gaan nu kijken in de werkplaats wat ons te doen staat. Kijk op het wedstrijdverslag voor het verloop van deze wedstrijd, en de foto's en filmpjes. Op naar Lochem!!!

 

 

1e Plaats voor Olden Makelaars Zapo in Eext!!


Afgelopen weekend hebben we weer succes gehad tijdens tractorpulling Eext. In de zinderende hitte hebben we waarschijnlijk de meest warme tractorpulling wedstrijd aller tijden verreden. En hoe! Zelfs bij de extreme temperaturen loopt de "Blauwe" lekker. Dit extreme weekend mochten we weer bekronen met een 1e plaats. We zijn zeer zeer tevreden over het resultaat in Eext. Kijk voor foto's en het wedstrijdverslag voor meer info. 

 

 

Copyright ZAPO © 2013. 

All Rights Reserved.